rn2

این مراسم در روز دوشنبه 20 آذرماه ساعت 12 الی 14 برگزار گردید. در این مراسم که مهمانانی از شورای شهر، شهرداری، خانواده و همرزمان سردار شهید محسن قاجاریان (از قهرمانان و مسئولین کشتی در سطح استان و از شهدای افتخار آمیز مدافع حرم ) مسئولین دانشگاه و دانشکده، اساتید، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.

بعد از خیرمقدم ریاست دانشکده، ذکر خاطرات و نمایش فیلم از شهید قاجاریان،ورزش باستانی همراه با ذکر مدح امام علی (ع)و اهل بیت به صورت حضوری اجرا گردید. در انتهای بخش اول مراسم از تابلوی سالن مزین به نام شهید محسن قاجاریان رونمایی شد.

در بخش دوم برنامه برای اولین بار تریبون آزاد دانشجویی با حضور مسئولین و مدیران دانشکده با استقبال دانشجوان مواجه شد. دانشجویان ضمن بیان دیدگاهها و نقطه نظرات به طرح دغدغه ها، مطالبات وسوالات خود در زمینه های صنفی، تحصیلی، ورزشی و... پرداختند.

rn1

rn3