IMG 20230824 083842 643

تیم ملی کشتی فرنگی دانشجویان ایران با نام دانشگاه فردوسی مشهد، نائب قهرمان فستیوال بازیهای دانشگاهی جهان شد.

تیم ملی کشتی فرنگی ایران با دو مدال طلا و پنج مدال برنز و کسب ۱۲۵ امتیاز پس از روسیه کشور میزبان مسابقات و بالاتر از تیم ملی آذربایجان، در سکوی دوم این مسابقات ایستاد و نائب قهرمان جهان شد.

دکتر سید حسین مرعشیان عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان سرمربی، دکتر امیر رشید لمیر عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد نیز به عنوان رییس انجمن کشتی وزارت علوم و فدراسیون ورزشهای دانشگاهی و سلیمان خمسی از دانشگاه مازندران به عنوان سرپرست، کاروان کشتی فرنگی ایران را در این مسابقات همراهی کردند.

گفتنی است، فستیوال بین المللی ورزش های دانشگاهی ۲۸ مرداد الی ۹ شهریور سال جاری به میزبانی کشور روسیه در شهر یکاترینبورگ در حال برگزاریست.

IMG 20230824 083851 083