برای مشاهده “شيوه نامه اجرايي فرصت تحقيقاتي كوتاه مدت در داخل و خارج از كشور” مصوب 1401/04/07 شوراي بورس سازمان امور دانشجويان وزارت عطف اینجا را کلیک کنید

طبق مفاد اين شيوه نامه اجرايي شرايط زير براي انتخاب و معرفي متقاضيان ضروري مي باشد:

1- پروژه بر مبناي نقشه جامعه علمي كشور و در راستاي رفع يكي از نيازهاي اساسي و ميداني كشور باشد.

2-  انجام پروژه در داخل كشور با محدوديت هايي به لحاظ امكانات و هزينه هاي مالي مواجه باشد. ( پروژه هاي نظري از جمله علوم انساني از اين شرايط مستثني مي باشند)

3-  استاد و دانشگاه ميزبان به لحاظ علمي بسيار شاخص بوده به نحوي كه تجربه همكاري با ايشان براي دانشجو و كشور ارزشمند باشد.

4- داشتن شرايط و ارايه مدارك مندرج در شيوه نامه مذكور، پيش نياز ارايه درخواست مي باشد.

5- داشتن مدرك زبان معتبر (مبتني بر شيوه نامه)، گذراندن آزمون جامع، و دفاع از پيشنهاده و ثبت نهايي در سامانه طرح هاي پژوهشي شرط ارايه درخواست مي باشد.