صعود موفقيت آميز  كارشناس  دانشگاه فردوسی مشهد  به قله  5671 متری دماوند به  يادبود شهيد مدافع حرم محسن حججی

وحيد عنوانی كارشناس   دانشكده علوم ورزشی   و مربی تيم بسكتبال دانشگاه فردوسی مشهد صعود خود را به موفقیت به قله 5671متري دماوند به يادبود شهيد مدافع حرم محسن حججي با موفقیت انجام داد.

وحيد عنوانی كارشناس   دانشكده علوم ورزشی دانشگاه   در روز سه شنبه 24 مرداد ماه جاری   صعود خود را به سمت قله   دماوند آغاز کرد و پس از استراحت در جان پناه سوم   قله در   ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 25   مرداد حرکت   خود را به سمت قله دماوند ادامه داد که   در ساعت 14:30   همانروز موفق به فتح این قله مي شود.

وی پس از توقف نيم ساعته در بالاترين قله پرافتخار   کشور ايران در ساعت 15 شروع به برگشت به سمت كمپ نمود و در ساعت 19:30 بعد از ظهر در سلامت كامل   به كمپ بر ميگردد.