??منابع امتحان جامع دكتري رفتارحركتي. ??

1-كنترل و يادگيري حركتي- اشميت و لي
2-اكتساب مهارتهاي ورزشي -مك موريس
3-توجه و يادگيري مهارت حركتي -گابريل ولف
4-فراگيري مهارت در ورزش (تحقيق نظريه و تمرين)-نيكلا هاج و مارك ويليامز
5-پوياييهاي فراگيري مهارت-كيت ديويدز و همكاران
?????
6. مباني عصب شناسي لاتاش
7-كنترل حركتي انسان  -روزنبام
8.مقالات WuوKutch
9. مقاله خستگي

Goodway, J. D., et al. (2019). Understanding Motor Development: Infants, Children, Adolescents, Adults, Jones & Bartlett Learning.

Haywood, K. M. and N. Getchell (2019). Life Span Motor Development, Human Kinetics.

Malina, R. M., et al. (2004). Growth, Maturation, and Physical Activity, Human Kinetics.

Payne, V. G. and L. D. Isaacs (2017). Human Motor Development: A Lifespan Approach, Taylor & Francis.

سهرابي مهدي، خداشناس عزت "رشد جسماني" دانشگاه فردوسي مشهد 1401

سهرابي مهدي، فولاديان جواد " نمو، فعاليت جسماني و رشد حركتي در كودكان پيش از بلوغ" به نشر وابسته به آستان قدس رضوي 1390

سهرابي مهدي، خداشناس عزت "جزوه‌ي درس رشد حركتي پيشرفته1401"

قابل توجه دانشجويان محترم دكتري مديريت ورزشي  ✨✨✨✨✨

منابع امتحان جامع مديريت ورزشي??

-كتاب مباني بازاريابي ورزشي نوشته پيتز و استاتلر ترجمه عظيم زاده و همكاران 1396 چاپ دانشگاه فردوسي

-نگرش جامع بر مديريت استراتژيك علي احمدي

سه مقاله فارسي
سه مقاله انلگليسي

- مديريت پيشرفته در ورزش : دكتر رحيم رمضاني نژاد

- جزوه مديريت پيشرفته در ورزش:  دكتر ميرزازاده و همكاران

- مقالات پژوهشي لاتين مرتبط با گرايش ها و حوزه هاي مديريتي

-خنيفر، حسين؛ مسلمي، ناهيد(1396). اصول و مباني روش هاي پژوهش كيفي؛ انتشارات نگاه دانش، جلد اول و دوم

-آذر، عادل؛ دانائي فرد، حسن(1391). روش شناسي پژوهش كيفي در مديريت، رويكرد جامع؛  انتشارات صفار.

-اوماسكاران(1395). روش هاي تحقيق در مديريت؛ ترجمه: صائبي ، محمد و شيرازي، محمود؛ انتشارات مركز آموزش مديريت دولتي رياست جمهوري.

-روش تحقيق مقالات انگليسي و فارسي مرتبط