بر اساس مصوبه شوراي آموزشي دانشگاه، تعداد دروس مجاز براي حذف در نيمسال اول سال تحصيلي 1400-1399 صرفا براي دانشجويان ورودي سال 1399 به شرح ذيل اعلام مي شود:

1- دانشجويان مقاطع كارشناسي و دكتري عمومي مجاز به حذف حداكثر دو درس و دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري phD مجاز به حذف حداكثر يك درس ​مي باشند (رعايت شرط حداقل تعداد واحد در كليه مقاطع الزامي نمي باشد).

2- در صورتي كه پس از حذف درس، تعداد واحدهاي نيمسال دانشجو از حداقل تعداد واحد مجاز كمتر شود، نيمسال مذكور يك نيمسال كامل در نظر گرفته مي شود و در سنوات تحصيلي ايشان نيز محاسبه مي گردد و در صورت كسب معدل كمتر از حد تعيين شده در آيين نامه، مشروطي آن محاسبه خواهد شد.

3- تاريخ فعال شدن امكان ارسال درخواست دانشجويان در سيستم پرتال  بر اساس اين مصوبه، 6/10/99 مي باشد.