برای مشاهده صورتجلسه۹۹/۰۱/۱۲ لطفا" اینجا را کلیک کنید.

پيرو مكاتبات قبل در خصوص دستورالعمل برگزاري كلاس هاي مجازي دانشگاه فردوسي مشهد مصوبات معاونت آموزشي دانشگاه مورخ ۹۹/۰۱/۲۴ جهت استحضار و اقدام لازم اعلام مي گردد:

۱.  پيرو  مصوبه مورخ ۹۹/۰۱/۱۲ در خصوص دستورالعمل برگزاري كلاس هاي مجازي دانشگاه فردوسي مشهد در مورد درخواست حذف نيمسال دوم ۹۸-۹۹، مقررشد امكان حذف نيمسال بدون احتساب در سنوات و بدون پرداخت شهريه همچون مقطع كارشناسي براي دانشجويان تحصيلات تكميلي‌ نيز براي نيمسال دوم ۹۸-۹۹ در كليه مراحل تحصيل از جمله آموزشي، آزمون جامع، پيشنهاده، پايان نامه و رساله ايجاد شود. دانشجويان مي‌توانند درخواست حذف نيمسال خود را حداكثر تا تاريخ ۹۹/۰۳/۰۱ از طريق پورتال خود ارسال نمايند.

۲. دانشجويان روزانه "سنواتي" كارشناسي ارشد و دكتري چنانچه تا پايان شهريور ماه ۹۹ از پايان نامه /  رساله خود دفاع  نمايند مشمول پرداخت شهريه‌ سنواتي نيمسال‌دوم‌۹۸-۹۹ نمي‌ شوند و دانشجويان شهريه پرداز (به جز دوره هاي مجازي) ” سنواتي” در صورت دفاع تا اول خرداد 1399 مشمول بخشودگي و از اين تاريخ به بعد تا پايان شهريور ماه به صورت روزشمار خواهد بود.

۳.  عدم رعايت هم نيازي و پيش نيازي دروس با مساعدت و نظر گروه مربوطه صرفاً در نيمسال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰ انجام شود.

۴.  در خصوص نحوه و زمان برگزاري آزمون جامع  در نيمسال دوم سال تحصيلي ۹۸-۹۹  موارد زير جهت اطلاع  و اقدام مقتضي اعلام مي شود:

-زمان برگزاري آزمون جامع  از تاريخ ۹۹/۰۴/۰۷  لغايت ۹۹/۰۵/۰۸  تعيين مي شود.
-لازم است  يك ماه قبل از برگزاري آزمون جامع ليست دانشجويان، طراحان سؤال و داوران جهت اخذ مجوز برگزاري آزمون به مديريت آموزشي دانشگاه ارسال گردد.
- حضور نماينده گروه نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت (ناتك) آموزشي دانشگاه در جلسه آزمون الزامي است.
 - مدير گروه موظف است حداكثر يك ماه پس از انتهاي بازه زماني آزمون جامع (۹۹/۰۶/۰۸) نتايج را اعلام و كارنامه را صادر نمايد و در اختيار دانشجو قرار دهد.