r2

r1

وَتِلكَ الأَيّامُ نُداوِلُها بَينَ النّاسِ وَلِيَعلَمَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنوا وَيَتَّخِذَ مِنكُم شُهَداءَ ۗ وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ(سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۴۰ ).

و ما این روزها را در میان مردم می‌گردانیم؛ (-و این خاصیّت زندگی دنیاست-) تا خدا، افرادی را که ایمان آورده‌اند، بداند (و شناخته شوند)؛ و خداوند از میان شما، شاهدانی بگیرد، و خدا ظالمان را دوست نمی‌دارد.

جلسه روسای ادوار دانشکده علوم ورزشی، مورخه اول اردیبهشت 1403، ساعت 12 ظهر در حوزه ریاست دانشکده حاضرین: آقایان دکتر حسینعلی کوهستانی، دکتر اکبرمعرفتی، دکتر سیدرضا عطارزاده حسینی، دکتر سیدعلی اکبرهاشمی جواهری، دکتر حمیدرضا طاهری، دکتر مهدی سهرابی، دکتر امیر رشیدلمیر، دکتر محمد کشتی دار و دکتر مهدی محمدی نژاد

با همت ریاست محترم دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد آقای دکتر هاشمی جواهری، اولین نشست روسای ادوار دانشکده علوم ورزشی که در نوع خود بی سابقه می باشد، با حضور کلیه روسالی پیشین از ابتدای تاسیس گروه و سپس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی تا کنون طی قریب به 34 سال، در جلسه ای صمیمی برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر هاشمی جواهری ضمن خیر مقدم به حاضرین اهداف جلسه را بیان کردند و بطور ویژه از نقش جناب آقای دکتر حسینعلی کوهستانی ریاست وقت دانشکده علوم تربیتی، گروه تربیت بدنی و معاونت مالی اداری دانشگاه در شکل گیری و کسب مجوز دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی تقدیر نمودند. در این جلسه روسای پیشین به ترتیب کسوت و سابقه مدیریتی سخنانی بیان نمودند و همگی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین نشستی آن را نمونه ای از همدلی و همبستگی همه اعضای دانشکده با وجود سلیقه های متفاوت و سبک های مدیریتی مختلف دانسته و برای کمک فکری و مشورتی به ریاست و هیات رئیسه دانشکده اعلام آمادگی نمودند. به ترتیب آقایان حسینعلی دکتر کوهستانی، دکتر اکبرمعرفتی، دکتر سیدرضا عطارزاده حسینی، دکتر سیدعلی اکبرهاشمی جواهری، دکتر حمیدرضا طاهری، دکتر مهدی سهرابی، دکتر امیر رشیدلمیربه بیان خاطرات، تجربیات و مواضع خود پرداختند. خانم دکتر مهتاب معظمی ریاست اسبق دانشکده به دلیل فرصت مطالعاتی در جلسه حضور نداشتند، همچنین آقایان دکتر مهدی محمدی نژاد، دکتر محمدکشتی دار از مدیران و هیات رئیسه دانشکده در خصوص لزوم برنامه ریزی های بعدی در راستای چشم انداز توسعه دانشکده مطالبی مطرح نمودند. در پایان حاضرین در محل اتاق ریاست دانشکده عکس یادگاری گرفتند.