مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

آزمایشگاه دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی

آزمایشگاه دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی در سال 1380 تاسیس گردیده است،    فعالیت آزمایشگاه  دانشکده در زمینه  انجام پایان نامه ها و رساله ها و پروژه های تحقیقاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی میباشد .

این آزمایشگاه شامل پنج  بخش میباشد :

آزمایشگاه شماره1   - آزمایشگاه حرکات اصلاحی

این آزمایشگاه دارای وسایلی جهت سنجش میزان  ناهنجاریهای ساختار اسکلتی و عضلانی بدن و مولاژهای استخوانها و عضلات و مفاصل می باشد. در این آزمایشگاه وسایلی از قبیل اسپاینال موس -  گونیامومتر داینامومتر اسکلیومتر پتسکوپ کالیپر - صفحه شطرنجی خط کش منعطف سنج و.... می یاشد. در آزمایشگاه علاوه بر فعالیت های پژوهشی ،کلاس های درسی آناتومی - حرکت شناسی حرکات اصلاحی  و نیز دوره های آموزشی مقدماتی ماساژ برگزار می گردد.

آزمایشگاه شماره 2 آزمایشگاه فیزیولوژی

این آزمایشگاه دارای دستگاه آنالیز ترکیبات بدن دستگاه سنجش حداکثر اکسیزن مصرفی دستگاه توان بی هوازی -  دستگاه سنجش توان عضلات پایین تنه ،دستگاه توان عضلات بالا تنه دستگاه سنجش فشار خون دستگاه سنجش مقدار اسید لاکتیک خون- دستگاه سنجش مقدار قند خون و.... می باشد.در این آزمایشگاه امکان برگزاری پروژه های تحقیقاتی در علوم مختلف ورزشی در زمینه فیزیولوژی ورزشی و حرکات اصلاحی  می باشد.

آزمایشگاه شماره 3 -  آزمایشگاه بیومکانیک

این آزمایشگاه از پیشرفته ترین آزمایشگاه ها در سطح دانشکده های تربیت بدنی کشور می باشد. و دارای دستگاهایی جهت آنالیز حرکات بدن الکترومیو گرافی عضلات بدن و تجزیه و تحلیل نیرو های وارده از بدن به سطح زمین می باشد.

در این آزمایشگاه امکان اجرای پروژه های تحقیقاتی در علوم مختلف ورزشی از جمله بیومکانیک حرکات اصلاحی و کنترل حرکتی می باشد.

آزمایشگاه شماره 4  - آزمایشگاه رفتار حرکتی

این آزمایشگاه دارای وسایلی جهت سنجش تعادل استاتیک و تعادل پویا و نیز تستهای نوروفیدبک و بایوفیدبک(ثبت سیگنالهای حیاتی بدن ازجمله ضربان قلب تنفس میزان هدایت پوستی فشار خون و امواج مغزی) می باشد.در این آزمایشگاه امکان انجام پروژه های تحقیقاتی  علوم ورزشی در زمینه رفتارحرکتی و روانشناسی ورزشی فیزیولوژی ورزشی و آسیب شناسی می باشد.

آزمایشگاه شماره 5   -   آزمایشگاه حیوانات

این آزمایشگاه دارای 2 دستگاه نوارگردان ویژه موش نردبان ویژه موش و نیز وسایل تشریح و تغذیه و نگهداری موش است، در این آزمایشگاه امکان اجرای پروژه های تحقیقاتی (تمرین تشریح) بر روی موش می باشد.

بازدید ها : 4611
آخرین بروز رسانی مطلب در شنبه ، 15 مهر 1391 ، 09:40

نظر شما درباره طراحی این سایت چیست؟