پیام تبریک دکتر مهدی سهرابی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

sohrabi96

السلام علیک یا ابا عبداله الحسین

به نام آنکه جان را فکرت آموخت                                                                               چراغ دل به نور جان بر افروخت

به نام خداوندی که قلم را آفرید و آن را شایسته سوگند خویش قرار داد. به نام یگانه آفریدگاری که انسان را به زیور اندیشه و تفکر آراست و او را امانتدار این ودیعه الهی قرار داد و با سلام و درود به اصحاب فکر و فرهنگ و پیشتازان علم و معرفت، بار دیگر فصل روشن «مهر» از راه رسید و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو ورق خورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش گشود.
همان گونه که فروردین نوید بخش حیات مجدد طبیعت است، مهر ماه یادآور شور و شعف و جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است. آغاز سال تحصیلی جدید که مقارن است با حماسه، فداکاری و جانبازی امام حسین (ع) و یاران باوفای آن حضرت است را به اساتید پرتلاش و دانشجویان گرامی، خلاق و آینده ساز کشور و هکاران خدوم خودم در دانشکده علوم ورزشی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می نماید.

با امید به اینکه با اکسیر دانایی و توانایی مرزهای جدید علم و دانش و پژوهش را درنوردیم و با پیوند علم و ایمان، قله های رفیع بهروزی و پیروزی و کامیابی را فتح نماییم و با گام های مصمم و استوار،  ایران جاویدان را سرافراز و سربلند سازیم.

دکتر مهدی سهرابی

رییس دانشکده علوم ورزشی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد