به استحضار مي‌رساند هيأت عالي رتبه از نمايندگان نهادها و مؤسسات مهم و معتبر كشور آلمان

(German Federal Ministry of Education and Research ، German Research Foundation ، German Aerospace Center ، Volkswagen و German Academic Exchange Service )

در ارتباط با اختصاص گرنت‌هاي پژوهشي و بورسيه‌هاي تحصيلي در روز چهارشنبه 1397/6/21 از ساعت 12:30 8 در سالن خوارزمي دانشكده مهندسي نشستي به زبان انگليسي ارائه خواهند داد.  يادآور مي‌شود با توجه به افزايش نرخ ارز و دشوارشدن همكاري‌هاي علمي بين‌المللي، اين برنامه فرصت بسيار مغتنمي است تا زمينه‌هاي استفاده از فرصت‌هاي مطالعاتي و شكل‌دهي طرح‌هاي پژوهشي مشترك، به اعضاي محترم هيأت علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي معرفي شود.

هرگونه پرسش در مورد جزئيات برنامه را مي‌توان از مسئول ميز آلمان آقاي دكتر مهدي فيضي (داخلي 5369؛ 09357409185؛ این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ">این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ) جويا شد.

alman