فراخوان شرکت در جشنواره بزرگ فرهنگی و ورزشی ( فراغت بانوان یا ورزش) ویژه بانوان شاغل دردستگاههای اجرایی شهرستان مشهد مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

بدینوسیله به استحضار می رساند مقرر است جشنواره بزرگ فرهنگی و ورزشی ( فراغت بانوان یا ورزش) ویژه بانوان شاغل دردستگاههای اجرایی شهرستان مشهد در روز دوشنبه مورخ ۱۲/ ۶/ ۹۶ از ساعت ۹ صبح الی ۱۵ در محل سالن ورزش وحدت واقع در چهارراه مقدم طبرسی، بلوار وحدت ، روبروی پارک وحدت ( طبق دستورالعمل   اجرایی پیوست) با اهداء جوایز ارزنده برگزار   گردد. لذا ضمن دعوت از کلیه همکاران محترم به شرکت در این برنامه به اطلاع می رساند افرادیکه با نام دانشگاه فردوسی در این جشنواره شرکت نمایند با ارائه گواهی شرکت جوایز ارزنده ای از طرف مدیریت تربیت بدنی به آنان اهداء خواهد شد. همچنین از نفرات برتر در این جشنواره بصورت ویژه تقدیر بعمل خواهد آمد.   با توجه به اینکه لیست شرکت کنندگان می بایست از طرف دانشگاه ارسال گردد بانوان محترم می توانند جهت ثبت نام با شماره ۳۸۸۰۳۵۰۹ خانم موذن احمدی تماس حاصل نمایند.

آخرین مهلت ثبت نام شنبه ۱۱/ 96/۶

بازدید ها : 107

نظر شما درباره طراحی این سایت چیست؟